Mukavaa alkanutta lokakuuta ja pahoittelut blogihiljaisuudesta. Kulunut syksy on ollut kiireinen ja sitkeä selkäkipukin yritti tehdä bloggaajan toimintakyvyttömäksi tässä muutama viikko takaperin, mutta nyt taas täydellä teholla matkassa. Viimeksi blogissa katseltiin vanhoja valokuvia. Jatketaan samalla teemalla, mutta nyt nostetaan tapetille ne kuvat, jotka ovat ihan tarkoituksella jääneet unholaan. Eli nyt esiin ne noloimmat otokset! Tässä kohtaa voi vain harmitella miksi en painanut delete nappia heti kun kuva oli otettu. Tämänkaltainen postaussarja kulki matkablogeissa joitakin vuosia sitten muistaakseni jonkinlaisen haasteen muodossa, ja vanhan blogin aikaan taisin siihen osallistuakin. Tähän nykyiseen blogiin postaus ei kuitenkaan päätynyt. Mutta nyt sitten katsotaan ja ihmetellään mitä tämän bloggaajan päässä on liikkunut näitä kuvia tallentaessa. Kuvan saatteeksi tulee tietenkin myös oma näkemykseni asiasta.

Ensimmäisessä otoksessa ollaan ihanassa Hanian kaupungissa Kreetalla. Puitteet valokuvaamiselle tässä kaupungissa ovat mitä parhaimmat. Kunhan pitää kameran linssin suunnattuna jonnekin muualle kuin itse bloggaajaan. Ja ei, en ole sammumispisteessä enkä myöskään tippumassa takana olevaan altaaseen. En edes mallina pilapiirtäjälle. Mutta aurinkolasit olisi ehkä kannattanut pistää silmille eikä jättää otsalle. Ehkä sitten aurinkokaan häikäisisi ihan näin paljon.

 

IMG_1997

 

Samalla teemalla jatketaan seuraavassa kuvassa. Saako jostain aurinkolaseja jotka voi liimata nenälle? Tiedän, olen huono pitämään niitä, koska minusta tuntuu että ne päässä ei voi kuvata enkä muutenkaan näe mitään. Mutta näitä kuvia katsoessa tuntuu, että sama ongelma on ilman lasejakin! Ja ihan aikuisten oikeasti – aurinkolasit hyvillä suojauksilla ovat ihan äärettömän tärkeät auringossa!

 

IMG_3061

 

Epäilemättä meikäläisen pärstästä olisi epäonnistuneita kuvia pilvin pimein, mutta jotta lukijat eivät täysin järkyty niin lupaan että tähän postaukseen niitä ei enää tule. Sen sijaan joskus ihmetyttää kuvat, joissa ei ole oikeastaan mitään ihmeellistä kohdetta. Itseni tuntien tiedän, että räiskin kyllä kuvia sieltä ja täältä, mutta siitä huolimatta en aina jälkikäteen itsekään ymmärrä mitä olen kuvaan yrittänyt ikuistaa. Vai mitä mieltä olette vaikkapa tästä seuraavasta? Juu, aurinko ja kaunis sää ovat tietenkin hyvä syy kaivaa kamera esiin. Retkipäivä Gran Canarialla aloe vera viljelyksille on vielä parempi syy. Mutta että kuva muovipressuista ja muutamasta turistista on pitänyt ikuistaa! Alan epäillä auringonpistosta tai sitten minulla ei taaskaan ole aurinkolaseja ja siristelen silmät puoliummessa, että tuoltahan tulee hyvä kuva!

 

IMG_3107

 

Seuraavassa kuvassa ei sinänsä ole mitään vinossa, mutta eipä oikeastaan mitään ihmeellistäkään. Ollaan Las Palmasin vanhassa kaupunginosassa, mutta katukuva on ihan tavallinen. Ehkä olenkin ottanut kuvan tyttäristäni, että tässä kohtaa retkeä he ainakin vielä olivat mukana, mikäli huomaisin jossain vaiheessa heidän kadonneen omille teilleen.

 

IMG_3103

 

Siirrytään iki-ihanaan Pariisiin. Sieltä luulisi saavan toinen toistaan onnistuneimpia kuvia. On siltoja, upeita kirkkoja, Eiffel-torni, puistoja ja vaikka mitä. Näiden kaikkien ihanien kuvien joukkoon on tietenkin pitänyt ikuistaa myös tämä näkymä. Arvaisitko, että tässä on näkymä hotellihuoneestamme Seinelle?

 

IMG_2741

 

Jotta ei tule täydellistä väärinymmärrystä, niin kyllä huoneen parvekkeelta Seinen näki. Oikein hyvinkin vielä! Mutta tämä näky suoraan parvekkeen alla eräänä päivänä on jostain syystä päätynyt Pariisi-kansion hotellikuvien joukkoon. Muita kuvia minulla ei hotellista sitten juuri löydykkään.

Pysytellään samaisella Pariisin matkalla vielä tovi. Lähdetään Seinen risteilylle. Kuva ei sinänsä ole epäonnistunut, mutta tuo ehkä enemmän mieleen kauhuelokuvan lavasteet kuin tunnelmallisen Seinen. Ja kuka hemmetti tuolla katollakin seisoo?

 

IMG_2873

 

Ja viimeisenä kuvana vielä yksi kuva Pariisista. Tunnelmallinen Seinen risteily hiljakseen pimenevässä illassa voi tosiaan olla vilkkaan mielikuvituksen omaavalle bloggaajalle myös risteily sinne kauhuelokuvan lavasteisiin. Tästä viimeisesä kuvasta ajattelin ensin, että onpas hieno otos! Kunnes näin puun oksalta roikkuvan ihmisen hahmon. Liekö oikeasti joku patsas, sillä tuskin kukaan kiipeilee pitkin Notre Damen seiniä.

 

IMG_2870

 

Tälläinen kuvakavalkadi tällä kertaa. Tuleeko sinun kamerallasi vain ja ainoastaan onnistuneita kuvia vai onko joukossa samantyyppistä pohdintaa aiheuttavia otoksia kuin tässä?

Mukaan uusiin (kauhu)kertomuksiin pääset klikkaamalla itsesi seuraamaan blogia facebookissa, twitterissä ja instagramissa.