Matkamessut 2017 starttaavat jälleen tammikuussa 20.1.-22.1 keräten yhteen suuren suuren joukon ihmisiä, joita yhdistää yksi asia. Rakkaus matkustamiseen! Mukana on niin matkanjärjestäjiä ja eri tavalla matkailun parissa työskenteleviä kuin harrastajia ja matkailusta kiinnostuneita. Matkamessujen tarjontaan voit käydä tutustumassa tästä. Matkamessuilla on mahdollisuus tavata myös matkabloggaajia mm. Blogipaviljongissa, jossa useampi bloggaaja on kertomassa ja jakamassa vinkkejään sekä kokemuksiaan maailmalta.

Itse olen lähdössä messuille tänä vuonna ensimmäistä kertaa ja minut löytää varmasti haahuilemasta siellä täällä ympäri messukeskusta. Älä epäröi nypätä hiasta ja tulla jutustelemaan! Olen paikalla perjantaina ja lauantaina. Yleisen haahuilun lisäksi osallistun myös hyväntekeväisyyskampanjaan Travelbloggers give back. Kampanja järjestettiin ensimmäisen kerran vuoden 2016 matkamessuilla. Kampanja on lähtenyt siitä ajatuksesta, että matkabloggaajat ovat nähneet matkoillaan paljon kauniita paikkoja maailmalla ja haluavat antaa maailmalle takaisin sitä hyvää mitä ovat retkillään kokeneet. Tämä ajatus sopii meihin kaikkiin matkailijoihin, oli bloggaaja tai ei. Siksipä kaikilla on nyt mahdollisuus antaa maailmalle takaisin jotain siitä hyvästä, että se on antanut meille ikimuistoisia hetkiä ja retkiä.

Vuoden 2016 kampanjassa kerättiin rahaa kirpputori-meinigillä Nepalin kastittomien lasten koulua varten. Saatu tuotto toimitettiin lyhentämättömänä koulun rakennusprojektiin. Vuoden 2017 hyväntekeväisyystempaus pitää sisällään valokuvanäyttelyn. Näyttely on koottu matkabloggaajien maailmalla ottamista valokuvista, joita kaikkien messuilla kävijöiden on mahdollisuus ostaa omakseen. Mukana on myös meikäläisen kamerasta lähtöisin oleva kuva! Kuvat tulostetaan paikanpäällä ja niitä on mahdollisuus saada eri kokoisina. Kuvien tuottamisen näyttelyksi ja kuvien tulostuksen paikanpäällä mahdollistaa Epson. Kampanjasta saadut rahat toimitetaan lyhentämättömänä Kaakkois-Aasiassa sijaitsevan Laosin Bokeon läänin lasten koulutukseen. Avustus tehdään Plan Suomen kautta. Plan Suomi on jo useamman vuoden ajan työskennellyt Bokeon läänin lasten opetuksen hyväksi. Tavoitteena on saada turvallinen oppimisympäristö, joka on syrjimätön, jotta kaikki lapset, tytöt mukaanlukien voivat osallistua opetukseen ja olisivat oikeutettuja koulunkäyntiin täysipainoisesti ja tasa-arvoisesti. Hyväntekeväisyyskampanjasta löydät tietoa täältä.

 

 

Nyt sinulla on blogin lukijana mahdollisuus voittaa liput näille matkamessuille! Arvon 2 kpl lippuja Matka 2017  + Caravan 2017-messuille. Lippujen arvo on yhteensä 36 euroa ja ne oikeuttavat kahden ihmisen yhteen kertakäyntiin messuilla.

Ohjeet arvontaan osallistumiseen:

  1. Kommentoi tätä postausta kertomalla mikä on ollut ikimuistoisin matkakohteesi ikinä ja minne haluat ehdottomasti matkustaa vuonna 2017. Tällä tavalla saat itsellesi yhden arvan.
  2. Vaihtoehtoisesti voit tykätä facebookissa blogin sivusta ja kommentoi tämän postauksen julkaisun yhteyteen kenen kanssa lähdet matkamessuille jos voitat liput, merkitse halutessasi kaverisi, mutta toki voit kommentoida vain esim. sanoilla ystävä, puoliso jne. Tällä tavalla (sivun tykkäys + kommentointi) saat kaksi arpaa! Ja huomaathan, että jos merkitset kaverin ja myös hän tykkää sivusta ja kommentoi, tuplaatte mahdollisuutenne voittaa! 😉
  3. Arvonta päättyy pe 6.1.2017 klo 23:59. Voittajalle ilmoitetaan voitosta la 7.1.2017 sähköpostilla tai jos olet kommentoinut facebook-sivulla, laitan yksityisviestin mikäli voittajan asetukset sen sallivat. (jos ei, niin ilmoitan voittajan nimen sivulla ja hän voi olla itse yhteydessä) Liput postitetaan vain Suomessa olevaan osoitteeseen.
  4. Ellei voittajaa tavoiteta 11.1.2017 mennessä, arvonta suoritetaan uudelleen.
  5. Kun kommentoit blogipostausta tähän blogiin, siinä pyydetään sähköpostiosoitteesi, jota käytetään vain ja ainoastaan ilmoittamaan sinulle mahdollisesta voitosta. Ei siis mihinkään muuhun markkinointiin tms. tarkoitukseen.

Onnea arvontaan ja nähdään matkamessuilla!