Blogi on bloggaajalle vähän kuin lapsi. Sitä hoidetaan suurella rakkaudella ja antaumuksella, seurataan miten se pärjää maailmalla, uskotaan, luotetaan ja toivotaan! Ja annetaan loputtomasti uusia mahdollisuuksia. La Vida Loca2.0 matkablogin Sari tempaisi bloggaajakollegoilleen haasteen tuoda räynät esiin eli ne jutut, jotka eivät kiinnostaneet ketään. Ne jutut, jotka on kirjoitettu sillä suurella rakkaudella, mutta jostain syystä lukija unohti lukea ne. Annetaan näille jutuille vielä yksi mahdollisuus. Linkit postauksiin jutun nimessä. Rakas, hyvä blogin lukija! Nämä postaukset menivät sinulta ohi.

  1. IKI-IHANAT REISSUKOMMELLUKSET

Minä kerään muistoistani matkailuhistoriani hauskimmat sattumukset ja kommellukset, kerron ne julkisesti kaikille ja ne kiinnostavat murto-osaa lukijoista. Höh, höh ja vielä kerran höh! No okei, myönnetään että huumorintajuni painii omassa sarjassaan eikä se ehkä kohtaa aina muiden kanssakulkijoiden kanssa. Pyydän silti, lue edes pari ekaa kommellusta. Ehkä nämä ovat edes vähän hauskoja sinunkin mielestäsi.

 

remonttireiska

 

2. ALAHÄRMÄ SÄ SEUDUISTA KAUNEIN

Rakas synnyinseutuni! Miten voi olla mahdollista, ettei se vedä jatkuvalla syötöllä lukijoita blogiin?! Siellähän on huvipuistot ja kaikki! Aakeeta laakeeta silmänkantamattomiin! Ai niin, onhan tämä vähän kiinnostanut. Löysin Piiskoomännyn ja Knuuttilanraitin pohjalaistalojen kuvani eräästä facebook-ryhmästä, johon joku sälli oli ne kopsannut tyyliin komeaa härmäläistä maisemaa. No on on, mutta oliko minulta kysytty tai lähdettä mainittu. Ei ollut, ei edes siinä vaiheessa kun väki kehui kuvaa (erityisesti pohjalaistaloista) sälli vain kiitteli. Ristus notta pian oli lähde muillakin selvillä!

 

Knuuttilanraitilta löytyy mm. Galleria Palmu, jossa taiteilija itsekin viettää kesänsä.

 

3. ESITTELYSSÄ RAMBLAS HOTEL BARCELONA

Hotelliesittelyt yleensä toimivat aina. Tai sitten ei. Ymmärrän, että tämä ei ole mikään hotellivaraussivusto ja että Barcelona on pullollaan hotelleja. Mutta jos haluat pienen pintaraapaisun keskellä kylää olevaan majoitukseen, joka oli hyvä, toimiva ja kaikinpuolin ok niin lue nyt ihmeessä tämä ja katsele hiukan kuvia miltä tämä tuntuisi majoitusvaihtoehtona. Partsilta ainakin aukeaa mitä hienoin iltanäkymä!

 

IMG_6630

 

4. PIENIÄ PALOJA BARCELONASTA

No hei, tämä on juuri se postaus, josta kannattaa katsella edes kuvat. Minun mielestäni iltakuvat ovat varsin onnistuneita, luostari vähintäänkin mielenkiintoinen ja muutenkin, ollaanhan sentään Barcelonassa!

 

IMG_6903

 

5. #IGTRAVELTHURSDAY – OODI KESÄLLE 2016 

Joo, myönnetään että jouduin käyttämään toppatakkia heinäkuussa, kun oli niin kesäinen sää! Silti näin jälkikäteen se kesän muisto on aina kovin lämmin ja ihana! Katsokaa tästäkin postauksesta edes kuvat! Suomi-filmiä kuten Annika jutun kommentissa toteaa. Sekin lämmitti kovasti. Silti tämä tuotos ansaitsee enempi katselukertoja!

 

13258919_622065331281935_1948270973_n

 

6. VAELLUSMATKA DOLOMIITEILLÄ – SASSOLUNGON ALPPINIITYT & PERINNEHERKKUJA

Dolomiittien vaellusmatkan tuotoksista tämä postaus on jäänyt unholaan. Minä tykkäsin niin paljon juuri tästä päivästä ja sen maisemista! Katsoisit edes! Vaarana voi toki olla, että innostut itsekin Dolomiiteistä ja löydät itsesi varaamasta matkaa. Älä sano etten varoittanut.

 

IMG_5720

 

Tässähän näitä! Unohtuneita, sydänverellä raapustettuja tekstejä. Jotta voimme jatkossa unohtaa tälläiset postaukset, liity ihmeessä blogin seuraajiin facebookissa, twitterissä ja instagramissa niin saat uudet postaukset heti uutisvirtaasi!